- Even voorstellen -

Karlijn Nellen-Beerkens

Video afspelen
Over Karlijn

Geniet van iedere dag!

Mijn naam is Karlijn Nellen-Beerkens. Binnen Pure Communicatie werk ik met cliënten met neurologische problematiek. Ik werk op de locatie MC de Wieenhof in Venray en de Kazernestraat in Venlo-Blerick, daarnaast ga ik veel op huisbezoek.

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat we het niet alleen doen. Als logopedist is het belangrijk om te overleggen met collega’s en goed samen te werken met cliënt, omgeving en andere zorgverleners. Door middel van goede samenwerking en overleg kunnen we samen het beste voor de cliënt bereiken. Door mijn aanpak kijk ik niet naar de onmogelijkheden, maar naar de mogelijkheden. De kansen aanpakken die er zijn en deze versterkten.

Tijdens het werken met cliënten met o.a. een CVA, Parkinson of een hersenschudding pas ik Cognitieve Revalidatie Therapie toe. Door deze manier van werken, maak ik behoeftes en mogelijkheden rondom communiceren inzichtelijk. Door zelf een situatie rondom de communicatie aan te dragen, gaan wij samen kijken waarom er gebeurt wat er gebeurd. Vanuit daar komen er praktisch tips, om er voor te zorgen dat die situatie of vergelijkbare situaties in het vervolg makkelijker verlopen of langer vol te houden zijn.

Een toegevoegde waarde zijn in de communicatie van mijn cliënten en zijn/haar omgeving, dat is waar ik voldoening uit haal!

Naast mijn werk als logopedist kook ik graag voor vrienden en familie.

Mijn levensmotto:
Geniet van iedere dag!

Karlijn Nellen-Beerkens

"Ik haal voldoening uit mijn werk, als ik een toegevoegde waarde kan zijn in de communicatie van mijn cliënten en zijn/haar omgeving."

Karlijn

Maak kennis met

Deze mensen werken ook bij Pure Communicatie.
Ze stellen zich graag even aan u voor.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl

Copyright© 2022 – Pure Communicatie | Powered by: Suus