- Logopedie -

MS communicatiegroep

MS communicatiegroep

Voor mensen met MS

Bedoeld om in een veilige omgeving te oefenen (eens in de 6-8 weken) met communicatieve vaardigheden en logopedische aandachtspunten. Leden van de groep geven elkaar ideeën mee, houden elkaar scherp: hoe communiceer ik met anderen? Hoe kan ik optimaal omgaan met mijn mogelijkheden?

Het is een in-en uitstroomgroep: soms komen er nieuwe mensen bij, soms gaan er mensen
weg, naar eigen behoefte. 

woman, director, talk

Er is veel ruimte voor plezier , we steken elkaar een hart onder de riem en het (zo makkelijk mogelijk) omgaan met MS is bijna altijd onderwerp van gesprek. Dat maakt dat mensen zich gesteund voelen in hun spreken en communiceren, maar ook in hun ziekteproces. Immers: iedereen gaat anders om met zijn ziekte en we leren van elkaar daarin!

Deze groep bieden we in Blerick aan, cliënten via andere logopedisten zijn van harte welkom! Ze wordt door Joyce Walter, logopedist en MS-therapeut. Het proces wordt zodoende optimaal begeleid via de logopedisch-inhoudelijke specialisatie van Joyce als ook haar begeleidende vaardigheden als cognitief revalidatie therapeut en systemisch-dialogisch procesbegeleider.

De bekostiging van de groep gaat via de zorgverzekeraar en valt binnen de basisverzekering. 
Dat betekent wel, dat het ook onder uw eigen risico van de basisverzekering valt. Als u uw eigen risico heeft opgesoupeerd, zijn er geen kosten voor de MS communicatiegroep.

Aanmelden of meer info: 
Via info@purecommunicatie.nl of telefonisch op 077-3872840.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl