Wist u dat? 50% van het succes van een therapie afhankelijk is van de werkrelatie met uw therapeut? Daarom investeren wij niet alleen in kennis en kunde van onze logopedisten, maar ook in onze en hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn trots op het team van Pure Communicatie! Trots op hun kennis en kunde. Trots op hun kwaliteiten, die we continu aanscherpen middels coaching en counselling. Trots op de ontwikkelingen die zij daarmee als logopedist en als persoon doormaken! Omdat we er rotsvast van overtuigd zijn, dat u daarmee beter geholpen bent. Ervaar het zelf ook en maak kennis met onze logopedisten.

Sem van der Sommen
Denise van den Schoor
Karlijn Nellen-Beerkens
Lydia van Overveld
Suzanne Stultiens
Loes Verschuuren
Karin Derks
Joyce Walter

Een team waar je op kunt bouwen. Stuk voor stuk deskundigen op hun gebied. Mensen die er gelukkig van worden als zij u en vele anderen mogen en kunnen helpen. Met welke communicatieve uitdaging dan ook. Op deze pagina ziet u welke logopedisten er bij Pure Communicatie werkzaam zijn. Ze vertellen graag alvast wat over zichzelf! Klik op een foto om meer te weten te komen over de desbetreffende logopedist.

Waarom doen wij wat wij doen?

In alles wat wij doen, geloven wij:

Dat het voor een mens van essentieel belang is om te kunnen aangeven wat er in hem of haar leeft. Op deze manier leggen wij contact en kunnen wij verbinding met elkaar houden.

• 
Dat moeilijkheden in communiceren ingrijpende consequenties kunnen hebben. Wij zijn er echter van overtuigd, dat ieder mens zijn eigen mogelijkheden tot verandering in communiceren heeft. Wij laten mensen ontdekken waar hun eigen mogelijkheden tot verandering liggen, teneinde hun (nieuwe) eigen wijze van communiceren te (her)vinden.

Dat mensen het best gedijen in contact mét elkaar. Dat betekent dat een verandering in communiceren het meest zinvol is als we die tot stand laten komen in integrale samenwerking mét de omgeving.

Dat onze eigen persoonlijkheid als therapeut hierin een essentiële rol speelt. In alles wat wij doen zijn liefde, vriendelijkheid, gelijkwaardigheid en compassie belangrijke waarden, zowel naar onszelf toe als naar onze cliënt en zijn omgeving.

 

Pure Communicatie

Communiceren
Zoveel meer dan gesproken woord

Contact
Tussen jou en mij
Zoveel meer dan gesproken woord

Gesproken woord is het voertuig
Voor contact en communiceren

Onze toevoeging
Aan contact en communiceren
Aan gesproken woord

Helpt jou verder op weg

In contact met anderen op jouw weg
Zodat jouw communiceren
Weer van jou wordt

De sky is the limit. Wij kijken naar de mogelijkheden en helpen jou groeien. Dat maakt ons werk mooi en waardevol.

Wil jij ons leuke team versterken?

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. Maar we vinden het altijd leuk om kennis te maken met eventuele nieuwe collega’s ter versterking. Stuur ons gerust een berichtje.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl

Copyright© 2022 – Pure Communicatie | Powered by: Suus