- Logopedie -

Parkinson communicatiegroep

Parkinson communicatiegroep

Voor mensen met Parkinson

Bedoeld om in een veilige omgeving te oefenen (eens in de 6-8 weken) met communicatieve vaardigheden en logopedische aandachtspunten. Leden van de groep geven elkaar ideeën mee, houden elkaar scherp: hoe communiceer ik met anderen? Hoe kan ik optimaal omgaan met mijn mogelijkheden?

people, placed, bank

Het is een in-en uitstroomgroep
Soms komen er nieuwe mensen bij, soms gaan er mensen weg, naar eigen behoefte. In praktijk gaan er weinig mensen weg. Er is veel ruimte voor plezier , we steken elkaar een hart onder de riem en het (zo makkelijk mogelijk) omgaan met Parkinson is bijna altijd onderwerp van gesprek. Dat maakt dat mensen zich gesteund voelen in hun spreken en communiceren, maar ook in hun ziekteproces. Immers: iedereen gaat anders om met zijn ziekte en we leren van elkaar daarin!

Deze groep bieden we zowel in Blerick als in Venray aan, cliënten via andere logopedisten zijn van harte welkom! 
Ze wordt in Blerick begeleid door Joyce Walter, logopedist en Parkinsonnet-therapeut en Karin Derks, logopedist en NOBCO-gecertificeerd intuïtief coach. Het proces wordt zodoende optimaal begeleid via de logopedisch-inhoudelijke specialisatie van Joyce en de begeleidende vaardigheden van Karin. In Venray begeleid Karlijn Nellen, ook parkinsonnet-therapeut de groep.

De bekostiging van de groep gaat via de zorgverzekeraar en valt binnen de basisverzekering. Dat betekent wel, dat het ook onder uw eigen risico van de basisverzekering valt. Als u uw eigen risico heeft opgesoupeerd, zijn er geen kosten voor de Parkinsongroep.

Aanmelden of meer info: 
via info@purecommunicatie.nl of telefonisch op 077-3872840.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl