- Even voorstellen -

Carlijn Bakker

Video afspelen
Over Carlijn

Kinder logopedist bij uitstek!

Hallo! Mijn naam is Carlijn Bakker. Ik werk binnen Pure Communicatie momenteel op de  hoofdlocatie Kazerne in Venlo-Blerick. Als logopediste werk ik het liefste met kinderen. De cliënten die ik zie hebben een hulpvraag omtrent spraak- en taal ontwikkeling en/of afwijkende mondgewoonten.

Waarom ik het liefste met kinderen werk? Kinderen zijn erg ontluikend. Zij staan in de bloei van hun ontwikkeling. Voor mij als persoon, evenals logopediste, is het een positieve uitdaging om het kind te leren kennen en de logopedie op hen af te stemmen. Een band opbouwen is belangrijk, door deze band hoop ik het kind vertrouwen te geven in zijn of haar spreken.

De omgeving probeer ik zo goed mogelijk te betrekken bij de begeleiding, zodat de ideeën en  activiteiten uit de logopedie ook thuis gebruikt kunnen worden.

Als persoon ben ik enthousiast, creatief, en proactief. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, wandel ik graag en ben ik actief als vrijwilliger in de Ronald McDonald Kindervallei in Houthem St. Gerlach.

"Kinderen zijn erg ontluikend. Zij staan in de bloei van hun ontwikkeling. Voor mij als persoon, evenals logopediste, is het een positieve uitdaging om het kind te leren kennen en de logopedie op hen af te stemmen."

Carlijn

Maak kennis met

Deze mensen werken ook bij Pure Communicatie.
Ze stellen zich graag even aan u voor.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl