Gezondheidszorg
Idealen willen bereiken

Ondersteuning in communicatie voor particulieren / instellingen in gezondheidszorg

Onderwijs
Balans herstellen

Ondersteuning in communicatie voor leerlingen, docenten én onderwijsorganisatie

Logopedie
Concentreren - communiceren - contact

Hulp bij spraak-en taalontwikkeling,
adem-stem-keel, stotteren en hersenen

Nieuws
Nieuwe dingen leren

Gedachten en innovaties

previous arrow
next arrow
- UITGELICHT -

Tussen 21 december en 2 januari zijn wij gesloten. We vragen begrip dat in deze periode de telefoon en mail niet wordt beantwoord. Op 2 januari staan wij graag weer voor u klaar. Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar!

 

Pure Communicatie: logopedie en zoveel meer

Voor ons is er geen verschil in welke ‘tak’ van Pure Communicatie we werkzaam zijn. Zowel in de begeleiding van zorginstellingen, onderwijs, als ook in het logopedisch werkveld werken we vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid

We helpen u en uw omgeving verder in de communicatie. We laten u ervaren hoe u dat zo puur en eenvoudig mogelijk kunt doen! Binnen de logopedie kijken we verder dan adem-, stem-, spraak- en taalproblemen. De focus ligt niet op wat er mis is, maar op de mogelijkheden die u al bij zich heeft… maar misschien zelf niet ziet of nog niet gebruikt. Op de rol die communicatie daarbij speelt. Wij maken u bewust daarvan en helpen u die mogelijkheden praktisch in te zetten.

Wij kijken naar
 het geheel: hoe communiceert u / uw partner/ uw kind/ de instelling/ de school het best in dagelijkse omstandigheden. En wat kan een eenvoudige verandering al teweeg brengen?!  

“Kristel denkt met mij mee en begrijpt waar ik tegenaan loop in de praktijk, bijv. in de klas. Zij kijkt samen met mij naar wat ik als persoon nodig heb, waardoor ik dit gemakkelijker kan toepassen in de praktijk. Daardoor kan ik mijn stem beter gebruiken in de klas en ben ik minder snel hees. Daardoor kan ik mijn beroep blijven uitoefenen zonder dat ik belemmerd word door mijn stem.”

Rianne (leerkracht)

Logopedie

U kunt bij ons terecht voor hulp en ondersteuning bij:

Spraak- en taalverbetering bij kinderen die laat zijn gaan praten, lastig verstaanbaar zijn of bijvoorbeeld moeite hebben met onthouden.

Weer praten zonder vermoeidheid of een hese stem door het verkeerd omgaan met adem/ stem/ articulatie of ziektes als COPD.

Vloeiend spreken als dat kan.
De vrijheid voelen om te zeggen wat je wilt, stotters of niet. Praten zonder stress.

Vanuit uw eigen persoonlijkheid (weer) zo optimaal mogelijk communiceren en veilig en met plezier eten en drinken.

Maakt u zich zorgen?

Als u zich zorgen maakt over uw spreken of dat van uw kind, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt uw vraag bij ons neerleggen, zodat we u verder kunnen helpen en uw zorgen kunnen verminderen of zelfs al weg kunnen nemen.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl