- Zoveel meer -

CRT en positieve gezondheid

CRT en positieve gezondheid

Cognitieve Revalidatie Therapie, Brainpower en Positieve Gezondheid
Werken met Cognitieve  Revalidatie Therapie (CRT) en Brainpower draagt bij aan alle pijlers van Positieve Gezondheid. Hoe je er voor kunt zorgen dat je hersenen zo goed mogelijk kunnen functioneren? 

brain, inflammation, stroke

We kijken naar je sterktes en zwaktes op het gebied van aandacht, informatieverwerking, geheugen en executieve functies. Dat zijn functies die je nodig hebt om nieuwe dingen/problemen op te kunnen lossen of om complexe opdrachten goed en volledig uit te kunnen voeren.

We proberen je sterktes te vergroten en je zwaktes te compenseren. Vaak leidt dit tot praktisch toepasbare oplossingen in het communiceren voor jou en je omgeving. Daardoor kun je beter communiceren.

Beter communiceren zorgt voor een beter mentaal welbevinden: je kunt je beter verbinden met anderen, beter aangeven welke idealen jij wilt bereiken, wat voor jou een zinvolle invulling is van jouw leven en hoe je meer kunt genieten van het leven. Het is een manier waarbij vanuit “goed voor jezelf zorgen” een verbinding kan ontstaan naar de maatschappij.

 

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl