- Even voorstellen -

Fleur Coenen

Video afspelen
Over Fleur

Gewoon samen

Centraal binnen mijn visie als logopedist staat het woord ‘samen’. Ik geloof er in dat samen beter is dan alleen. Door samen te werken krijg je nieuwe inzichten en perspectieven. Die leiden tot nieuwe ideeën en oplossingen. Binnen mijn begeleiding staan vertrouwen, respect, eerlijkheid en openheid aan de basis. Vanuit daar kunnen we samen gaan leren en ontdekken.

Als logopedist begeleid ik kinderen en hun omgeving. Samen gaan we kijken wat uw kind lastig vindt, wat het goed kan en wat het nodig heeft. Ik maak gebruik van verschillende manieren om kinderen te prikkelen. Ik pak een spel uit de kast of verzin een creatieve opdracht om taal en spraak te oefenen. Kinderen leren als ze spelen! Ik kijk naar de mogelijkheden van het kind maar ook naar de mogelijke ondersteuning die ouders, leerkrachten en de rest van de omgeving kunnen bieden. Samen  ga ik op zoek naar een leuke, laagdrempelige manier om taal en/of spraak te oefenen .

Ik ben van nature een nieuwsgierig persoon. Nieuwe dingen ontdekken en ervaren vind ik super! Het liefst doe ik dat met mijn partner, mijn vrienden en familie. Als ik iets niet kan, dan leer ik het wel en als iets niet meteen lukt, dan probeer ik het nog een keer. Ik bekijk de wereld vanuit verschillende kanten en vind daardoor telkens nieuwe oplossingen. Laten we samen gaan ontdekken wat jij allemaal kan!

Tot ziens bij Pure Communicatie!

Motto: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Fleur Coenen

"Gewoon samen. Samen op zoek."

Fleur

Maak kennis met

Deze mensen werken ook bij Pure Communicatie.
Ze stellen zich graag even aan u voor.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl

Copyright© 2022 – Pure Communicatie | Powered by: Suus