- Even voorstellen -

Colette van Dieren

Video afspelen
Over Colette

Het eerste aanspreekpunt

Mijn naam is Colette van Dieren en ik ben als praktijkondersteuner werkzaam bij Pure Communicatie. Ik voel me zeer betrokken bij kinderen, tieners en volwassenen en hun logopedische hulpvraag. 

Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact zoeken met Pure Communicatie, omdat ze zelf, of hun kind, een klacht hebben rondom spreken. Een goede heldere uitleg over wat we voor ze kunnen betekenen, vind ik erg belangrijk. De mensen moeten een goed gevoel krijgen over iedere vraag die ze stellen en ieder antwoord wat ze hierop van me ontvangen. Goede communicatie vind ik essentieel.

Ik coördineer en plan de (eerste) afspraken. Ik heb contact met verschillende zorgaanbieders en de zorgverzekeraars. Dit alles ook weer met een open en duidelijke communicatie. Verder zorg ik ervoor dat de dagelijkse gang van zaken zo geruisloos mogelijk verloopt.

Daarnaast ben ik bijzonder geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. De taal is hierin een zeer belangrijk onderdeel, maar ik ben geïnteresseerd in het totale kind.

Naast het werk geniet ik samen met mijn man Hank van onze twee dochters Loïs en Aiden en onze twee Hollandse Schapendoezen. Ik houd van reizen, wandelen, lezen, zwemmen en koken. 

Colette van Dieren

"Heel fijn om binnen zo'n enthousiast team te mogen werken. Als eerste aanspreekpunt verwelkom ik bestaande en nieuwe cliënten en zorg ik er graag voor dat ze zich meteen prettig voelen."

Colette

Maak kennis met

Deze mensen werken ook bij Pure Communicatie.
Ze stellen zich graag even aan u voor.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl

Copyright© 2022 – Pure Communicatie | Powered by: Suus