- Logopedie -

Partnergroep

Partnergroep

Voor partners en kinderen

Partners en kinderen van Parkinson-cliënten worden vaak geconfronteerd met vragen in de omgang met hun partner/ouder. Vaak krijg je als partner een meer zorgende rol.

In deze groep is er alleen maar aandacht voor jou. Je hebt de tijd en ruimte om aandacht te besteden aan jezelf. Hoe ga je zelf om met Parkinson, met de communicatie met je partner/ouder? Wat is veranderd in de communicatie met je partner (maar zeker ook: wat is hetzelfde gebleven!)? Welke ruimte heb je zelf nodig, om in evenwicht te blijven?

listen, informal meeting, chatting

Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 uur per jaar, waarin de leden van de groep elkaar steunen en ideeën meegeven voor de dagelijkse gang van zaken thuis. Je leert om te blijven afstemmen met je eigen mogelijkheden/behoeften en die van je partner in het contact met elkaar. Want ook als de ziekte vordert, kan dat nog steeds! Je leert om de ruimte voor jezelf op een goede manier te creëren in dat contact, met respect voor jezelf en je partner/ouder. Zodat iedereen een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven houdt!

De groep wordt in Blerick begeleid door Joyce Walter, logopedist en Parkinsonnet-therapeut en Karin Derks, logopedist en NOBCO-gecertificeerd intuïtief coach. Het proces binnen de groep wordt zodoende optimaal begeleid via de logopedisch-inhoudelijke specialisatie van Joyce en de begeleidende vaardigheden van Karin.

Kosten voor 6 keer bedragen 150,- p.p., die je kunt opvoeren bij de aangifte Inkomstenbelasting als ziektekosten. De groepen bestaan uit maximaal 12 mensen.

Aanmelden of meer info: 
Via info@purecommunicatie.nl of 077-3872840.

Snel naar

Contact

Hoofdlocatie
Kazernestraat 12
5928 NL Venlo

Tel.: 077-3872840
E-mail: info@purecommunicatie.nl